Fűtésrásegítés és melegvíz előállítás napkollektorral

A mai modern vákuumcsöves napkollektorok ( Heat-pipe és U-pipe)  a szűrt fényt is képesek összegyűjteni. Télvíz idején, december és januárban csak belesegít a fűtésbe és  a meleg vizet tudja előállítani, már így is rengeteg energiát tudunk megspórolni. Szerencsére nálunk ezek a kevés órás napsütéses napok, csak decemberben és januárban vannak. Fűteni viszont szeptembertől májusig kell.    Tehát  igenis van értelme a fűtés rásegítésnek, amikor hideg van -10°- +10° fok van, de süt a nap, vagy csak derült az ég. Ilyenkor  csalogassuk be ezt a gyenge energiát, ami jelentősen befolyásolja a gázszámlánkat, vagy tüzifa igényünket.

                   alt                            alt

 

Sokszor találkozunk nem jól működő napkollektoros rendszerekkel, melyeket nem hozzáértő módon üzemeltek be. A napkollektornak ez nem jó reklám, ezért elköteleztük magunkat, hogy megpróbálunk mindent rendbe hozni, amit csak lehet!

Vállaljuk napkollektoros rendszerek teljes körű kivitelezését, meglévő rendszerek bővítését, javítását, karbantartását.

 

 Hívjon bátran!

Mi orvosoljuk a problémákat!

 +36/ 20-415-5525   +36/20-290-0909

Cégünk kilenc éves tapasztalattal rendelkezik,ezért könnyen megtaláljuk a nem jól működő napkollektoros rendszerek hibáit. Saját készítésű a melegvíz készítő modulunk, amely azonnal, baktérium mentesen állítja elő a meleg vizet.

A szolár vezeték szigetelése nagyon fontos, mert magas hőmérsékletet is elérhet.

Szolár szigetelés: 160. °C.

 

 Sokan tartanak a napkollektoros rendszerekben elhelyezett szivattyúk fogyasztása miatt. Ez alaptalan, nem fogyasztanak többet, mint egy 40 w-os izzó és nem működnek állandóan. A napjainkban használatos szivattyúk teljesen zajmentesek. Kivitelezéseink során több típusú vezérlést használhatunk. Számunkra nem gond, ha valakinek van konkrét igénye a vezérléssel kapcsolatban. Bármely vezérlést beszereljük. Akár mikroprocesszoros, monitoros vezérlést is, mely a rendszer minden szintjén külön-külön méri és mutatja a monitoron a rendszer több pontján uralkodó belső és külső hőmérsékletet.

A puffer tartályokkal kapcsolatban nem mindegy, hogy milyet választunk! Elegendő csonkozás kell, hogy legyen rajta! Főleg ha a napkollektoros rendszerhez, számos más berendezés is társul, mint pl. faelgázosító kazán, kandalló vagy gázkazán. ( Ezekből lehet két alternatíva is a biztonság kedvéért.)

Német minőséggel dolgozunk a kivitelezéseink során, de nem zárkózunk el a Drazice, vagy Cordivari termékektől sem.

 

 

Csak egyszer kell elhatároznunk magunkat és megvalósítanunk a napkollektoros rendszer kivitelezését, mely minket és gyermekeinket is kiszolgál.

+36/ 20- 415- 5525

 

Kapcsolat

Név:
Email:
Üzenet tárgya:
Az Ön üzenete: