U-PIPE VÁKUUM KOLLEKTOR

 

 

A napkollektor osztógyűjtője és az átfolyást biztosító vezeték vörösrézből készült, a meghibásodás kizárt. Sokan felteszik a kérdést. Mi van ha jégeső esik? Eltörik?     

A jégesőt bírja, a dió nagyságút is.

Ha pedig fél tégla nagyságú jégeső esne, akkor nem ez lesz a legnagyobb probléma. Ez edzett, vastag falú üvegtermosz.  Ha esetleg egy vákuumcső eltörne, a rendszer igaz hogy teljesítmény csökkenésével, de továbbra is működőképes.

 

A napkollektor vákuumcsövét gyorsan, könnyedén cserélni, pótolni lehet. Sokan azt a tévhitet terjesztik, hogy a vákuum kollektor élettartama rövidebb, mint a sík kollektoroké. Ez nem igaz.

A gyártott sík kollektorok minősége között is van eltérés. Ami biztos, hogy a vákuum kollektor a szűrt napsütésben is jól, hatékonyan működik. A napkollektorok ára tükrözi a minőséget is.

 

 

Ez a 12 csöves U-pipe vákuum kollektor CPC tükörlemezzel csupán csak 30 kg. Könnyű a tetőre való felhelyezése és teljesítménye kimagasló.

 A napkollektor müncheni bevizsgálása szerint a csúcs minőségű kollektorok közé tartozik, 10 éves teljes körű garanciával rendelkezik.

+36 / 20-415-5525

+36 / 20-290-0909

 


 

 

Kapcsolat

Név:
Email:
Üzenet tárgya:
Az Ön üzenete: